Termeni si conditii

 

Pentru a cumpara din magazinul online www.danifire.ro trebuie sa acceptati termenii si conditiile prezentate in continuare. Prin accesarea site-ului confirmati ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile mentionate. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment termenii si conditiile fara un anunt sau o notificare prealabila. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

 

Produse

Facem toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima acuratete produsele pe care le vindem, descrierea si culorilor acestora. Mentionam insa ca, in functie de device-ul utilizat (calculator, tableta, smartphone, etc) si de setarile monitorului, culorile pe care le vedeti pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

 

Comenzi, plata si livrare

Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si contin TVA. Acestea nu includ taxele de transport, ce vor fi suportate de cumparator si se vor regasi pe factura fiscala.

Comanda minima este de 30 lei.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite fie impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare, fie in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata.

Plata unei comenzi se poate efectua ramburs, la primirea coletului, sau in avans, in cont, fie prin transfer bancar fie prin depunerea la ghiseu a sumei reprezentand contravaloarea facturii. Daca optati pentru plata in cont, in cel mai scurt timp dupa lansarea comenzii veti orimi prin email, la adresa furnizata, factura fiscala in vederea achitarii acesteia si livrarii ulterioare a comenzii.

Livrarea se poate face prin posta sau curier, la alegerea fiecarui client.

Comenzile cu plata ramburs lansate pana la ora 13.00 se livreaza in aceeasi zi. Comenzile primite dupa ora 13.00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. De asemenea, comenzile cu plata in avans in cont, platite pana la ora 13.00 se livreaza in aceeasi zi, cele platite dupa ora 13.00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile ce au ca optiune plata in avans nu sunt livrate pana cand plata nu apare in extrasul de cont al vanzatorului.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda si de a ne selecta clientii.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe fara un anunt prealabil.

Conform legilslatiei in vigoare, comanda facuta pe acest magazine online se considera un contract intre utilizator si Cristea N M Daniela PFA si trebuie executat de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca vanzatorul, Cristea N M Daniela PFA, se obliga sa livreze produsele comandate daca acestea sunt pe stoc, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

 

Politica de retur

Returul produselor se efectueaza in conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014, publicata in MOF nr. 427 – 11/06/2014.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorului ca renunta la cumparare, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientul poate denunta unilateral contractul numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile. Cristea N M Daniela PFA va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Costurile pentru returul produselor vor fi achitate de catre client. Pentru orice aspect legat de retur sau alte nelamuriri, va rugam sa ne contactati.

Produsele returnate trebuie sa fie in ambalajele originale, sa poarte etichetele cu care au fost livrate, sa nu aiba mirosuri straine (fum de tigara, parfum, miros de mancare, etc). In cazul in care nu sunt respectate aceste conditii, contravaloarea produselor returnate nu va fi achitată, iar coletul va fi retrimis catre comparator, acesta urmând să suporte și costurile de retrimitere.

 

Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

Autentificarea ca membru pe www.danifire.ro implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Este responsabilitatea clientului sa pastreze in siguranta parola de acces, iar consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revine acestuia integral.

 

Confidentialitatea datelor personale

Cristea N M Daniela PFA se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. Acestea  vor fi folosite de catre www.danifire.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a emite factura catre client si pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

 

Drepturi de autor

Site-ul si toate elementele acestuia sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Limitarea responsabilitatii

In conformitate cu legislatia in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in privinta :

  • intarzierilor la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive
  • deteriorarilor sau pierderilor survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului
  • informatiilor eronate furnizate de comparator privind adresa de destinatie, etc;
  • posibilitatii de a contacta virusi prin accesarea magazinului sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional

 

Dispozitii finale

In cazul in care aveti indoieli in privinta texturii sau culorii unui produs, nu ezitati sa ne contactati pentru a solicita informatii suplimentare INAINTE DE LANSAREA UNEI COMENZI.

Ne rezervam dreptul de a aduce orice modificare termenilor si conditiilor magazinului www.danifire.ro fara notificarea prealabila a utilizatorilor.

 

CRISTEA N M DANIELA PFA

CUI 31210924

Reg. Com. F10/105/2013

Str. Unirii, 3A/8, Buzau 120278

Tel : 0040 733 022325